середа, 10 квітня 2013 р.

Поради господиням!


           Якщо ви постійно задаєте собі питання, що приготувати, де знайти оригінальні смачні  рецепти, як прикрасити готову страву чи здивувати своїх рідних вишуканими десертами - ви потрапили на потрібний блог.

Яєчня ромашкою


Яєчня ромашкою

Інгредієнти:
2 шт сосиски молочні (взагалі кількість за необхідністю),
4 шт яйце перепелине,
1 ст.л. масло вершкове,
1 ст.л. олія,
а також сіль за смаком, гілочка кропу чи огірок для прикраси.

Спосіб приготування:
Сосиски розрізати уздовж на дві половинки.
Яєчня ромашкою


Зробити поперечні глибокі надрізи. Згорнути порізану сосиску в кільце, краї з’єднати і закріпити зубочисткою.
Яєчня ромашкою


Розігріти пательню і злегка підсмажити сосиски на суміші рослинного і вершкового масла.

У центр кожної "квітки" вбити одне яйце.
Яєчня ромашкою


Як тільки яйце піджариться, акуратно лопаткою зняти "квітку" і викласти на тарілку або на шматок хліба.
Прикрасити гілочкою кропу. Смачного!

Кекс Червоний оксамит

Кекси Червоний оксамит

Це чудовий, дуже смачний десерт! Ці кекси, крім того, що мають дуже приємний смак, так вони ще й дуже симпатичні! Яскраво-червоний колір у поєднанні зі сніжно-білим кремом в будь-якому випадку викличе інтерес у ваших гостей, а також обов'язкове бажання їх спробувати. А рецепт - дуже простий!

Інгредієнти:

2 великих яйця
1 стакан кефіру
1,5 склянки цукру
1 столова ложка червоного харчового барвника
2 чайні ложки ваніліну
1/4 склянки какао
1 пачка вершкового масла кімнатної температури + 2 столові ложки масла
1 чайна ложка соди з оцтом
1 і 3/4 склянки борошна з розпушувачем
200 грам вершкового сиру
1 склянка вершків 33-35% жирності
1,5 склянки цукрової пудри

Спосіб приготування:

Нехай вас не лякає така кількість продуктів. Кексів виходить дуже багато! Штук 18, як мінімум. Отже, займемося приготуванням. Розігріти духовку до 180 градусів. У форму для кексів покласти паперові підкладки (якщо їх немає, то просто змастити форми маслом і присипати борошном). Змішати вершкове масло з цукром до однорідного стану. Вмішати по одному яйця. Додати харчовий барвник і 1 ложку ваніліну. Додати кефір і всі решта інгредієнтів (крім вершків, пудри і вершкового сиру - все це піде на глазур). Розмішати до появи бульбашок. Розкласти по формочках, заповнюючи їх десь на 2/3. Випікати до готовності хвилин 20-30, готовність перевіряти зубочисткою. Після того, як кекси вийняті з духовки, залишити їх відпочити на 10 хвилин. Поки кекси в духовці, займемося кремом. Збити вершки з половиною пудри і 1 ложкою ваніліну. В окремій мисці збити вершковий сир з половиною цукрової пудри і 2 ложками олії. Акуратно з'єднати обидва креми. Тепер нам залишилося тільки прикрасити кекси глазур'ю. Її можна фігурно укласти завдяки кондитерського мішка або шприца, або акуратно викласти чайною ложкою.

Немає коментарів:

Дописати коментар